Alle priser er oppgitt i norske kroner og er eks. fraktomkostninger. Du må være 18 år eller ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille varer hos oss.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du kan likevel benytte deg av angrefristen dersom du ikke ønsker å beholde varen. Se eget avsnittet om angrefrist.

Vår vareutvalg varierer hele tiden og vi tar forbehold om utsolgte varer, skrivefeil eller tekniske feil i produkt-, pris- og bildeinformasjon.

FRAKT

Vi sender pakkene med Posten/Bring, pakken sendes til postkasse eller nærmeste utleveringssted. Vi sender deg sporingsinfo til epost såfremt dette er oppgitt ved bestilling. Kakebua har fast frakt på kr. 88,- for ordre opp til 1.000,-. Ordre over 1.000,- sendes fraktfritt. Vilkår gjelder for forsendelser i Norge. Når bestilling er registrert vil du motta en bekreftelsesmail og faktura og angrerettskjema sendes deg til epost når varene er pakket og sendt.

Ønskes pakken sendt utenlands, ta kontakt på post@kakebua.no for betalingsinformasjon og fraktberegning.

BETALINGSBETINGELSER

Betaling kan skje på følgende måte:

  1. Betaling via Nets, en sikker kortløsning
  2. Paypal (merk at det her påløper et behandlingsgebyr på kr. 25,-)

Faktura m/angrerettsskjema sendes på epost til oppgitt epostadresse når varene sendes ut.

ANGREFRIST

Iht angrerettloven kan du angre på ditt kjøp innen 14 dager. Produktene skal da returneres samlet i samme stand som du mottok det, ubrukt. Ved delvis retur av ordre refunderer vi vareverdi på returnerte varer. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden, dvs. angreretten gjelder kun vareverdien.

Uavhentede pakker som kommer i retur vil behandles iht angrerettsreglene såfremt kjøper varsler selger før disse blir returnert fra utleveringssted. Angreretten gjelder kun vareverdi på ikke spiselige varer. 

Spiselige varer kan ikke returneres med mindre det er skader på produktene ved mottak av kunde og disse skadene rapporteres straks til selger. Reklamasjoner meldes straks varen er mottatt.

Vi har dessverre ikke mulighet til å behandle restordrer. Såfremt deler av en ordre ikke kan leveres kontaktes kunden før utsendelse.

Send oss gjerne en mail på post@kakebua.no eller ta kontakt på tlf. 46859830 (hverdager etter 16:00)

Bildene i nettbutikken har vi enten tatt selv eller har innhentet lov fra produsenter for å vise deres varere. Det er ikke lov å kopiere bilder uten tillatelse.

FAKTURA/ANGRERETTSKEMA

Alle dokumenter sendes nå elektronisk fra Kakebua AS. Faktura og angrerettsskjema vil du få på epost så snart bestillingen er pakket og sendt. 

lagt til handlevogn